• MA-VR VOOR 16:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS 🚚
  • GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE €50,- 😀
  • GRATIS TDS-METER BIJ BESTEDING VAN €99 💙
  • MA-VR VOOR 16:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS 🚚
  • GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE €50,- 😀
  • GRATIS TDS-METER BIJ BESTEDING VAN €99 💙

Alles wat u moet weten over gedestilleerd water – De zuivere keuze voor koken en drinken binnenshuis

Gedestilleerd water is water in de zuiverste vorm, omdat het vrij is van virussen, ziektekiemen en bacteriën. Het bevat ook bijna geen anorganische mineralen en zware metalen.

Het proces om gedestilleerd water te maken

Het proces van destillatie houdt in dat leidingwater wordt verhit, waarbij verontreinigingen achterblijven en de waterdamp wordt opgevangen. Het opgevangen water wordt vervolgens gefilterd, waardoor het zuiver wordt. Lees in deze blog hoe het proces tot in detail wordt uitgelegd.

Koken en bakken met gedestilleerd water

Gedestilleerd water kan gebruikt worden bij het koken en bakken om een betere smaak en voedzaamheid van voedsel te krijgen, en om verkleuring van groenten tijdens het koken te voorkomen. Bij het bakken kan het ook zorgen voor een mooiere en gladdere structuur van baksel. Lees meer informatie in deze blog.

Is gedestilleerd water veilig om te drinken?

Er is vaak discussie over of gedestilleerd water veilig is om te drinken, omdat het soms wordt gezegd dat het processen in ons lichaam kan verstoren. In grote lijnen is dit echter niet waar. Je kunt in deze blog lezen waarom dit gedestilleerd water drinken wel veilig is.

Leidingwater kan vervuild zijn met verschillende ongewenste stoffen, zoals kalk, wat verstoppingen kan veroorzaken in bloedvaten en nieren. Het drinken van gedestilleerd water kan daarom heilzaam zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BLACK FRIDAY KORTING

ONTVANG 10% KORTING OP JE BESTELLING