Elixer Water is een groeiend bedrijf met een doel: duizenden mensen bewust maken dat gedestilleerd water de beste optie is voor echt schoon drinkwater. We bieden op ElixerWater.com de allerbeste oplossing om alle onzuiverheden uit het water te verwijderen, onze Elixer Water destilleerders. 

Een van onze grootste passies is gezondheid en schoon drinkwater hoort erbij! Wij staan 100% achter onze producten, net als veel natuurgeneeskundigen, en vele anderen die serieus bezig zijn met gezondheid. Met onze waterdestilleerders krijg je echt schoon drinkwater.

De kwaliteit van kraanwater kan nooit helemaal goed zijn. Er zijn verschillende drinkwaterbedrijven en deze moeten miljoenen mensen van water voorzien. En ik heb het niet eens over leidingen!

De kwaliteit van het water is voor een groot deel meetbaar door middel van een TDS meter. We vertrouwen 100% in onze apparaten. Ze doen wat ze precies moeten doen: alle onzuiverheden uit het water verwijderen.

Met Elixer Water maak je het zuiverste water dat levenslang gemaakt kan worden. We zijn enorm trots op onze Elixer Water apparaten en de positieve effecten van het drinken van gedestilleerd water.

Als je gedestilleerd water voor een tijdje drinkt wil je niet meer terug, want kraanwater smaakt vies. De positieve effecten op onze gezondheid en energieniveau zijn in de loop der jaren aanzienlijk merkbaar geweest. Vandaar dat we dit graag met iedereen willen delen.

Er zijn veel mensen die al jaren hun water destilleren om te drinken. En niet voor niks blijven ze gedestilleerd water drinken. Nikola Tesla zei: “Alleen een gek zou niet-gedestilleerd water drinken” en Louis Pasteur zei: “We drinken 90% van onze ziekten”. Gedestilleerd water is echt schoon drinkwater!

Gebruik je al een van onze waterdestilleerders? En drink je al minsten 3 maanden gedestilleerd water dagelijks? Deel je ervaring met ons. We zijn benieuwd naar je verhaal!

Water destilleren niet helemaal jouw ding? Wij verkopen ook poef.