1 Over ons

Schoon drinkwater is niet vanzelfsprekend

De kwaliteit van kraanwater kan nooit helemaal goed zijn. Er zijn verschillende drinkwaterbedrijven en deze moeten miljoenen mensen van water voorzien. En ik heb het niet eens over leidingen!

De kwaliteit van het water is voor een groot deel meetbaar door middel van een TDS meter. We vertrouwen 100% in onze apparaten. Ze doen wat ze precies moeten doen: alle onzuiverheden uit het water verwijderen.

Onze missie

Met Elixer Water willen we een verschil maken in het dagelijks leven van mensen. We zijn toegewijd aan het continu verbeteren van onze technologieën en processen, om ervoor te zorgen dat ons water niet alleen de zuiverste, maar ook de meest verantwoorde keuze is voor onze klanten. Wij geloven dat door deze toewijding aan kwaliteit, transparantie en eerlijkheid, we samen een gezondere en bewustere toekomst kunnen creëren.

2 Over ons
2 Over ons

De realiteit van drinkwater

Hoewel de kwaliteit van drinkwater in Nederland goed is, geloven wij dat het altijd beter kan. Onze TDS meters bewijzen dat zelfs het beste kraanwater verontreinigingen bevat. Daarom vertrouwen wij op onze geavanceerde zuiveringstechnologieën om echt schoon water te garanderen.

Wij staan voor écht schoon drinkwater

In januari 2021 namen Tjerk Pieter en Robin het roer over bij Elixer Water, met als hoofddoel het bewustzijn over de kwaliteit van Nederlands drinkwater te verhogen en de voordelen van écht schoon water te benadrukken. Samen zetten we ons in voor een gezondere en bewustere samenleving.

Tjerk Pieter en Robin

4 Over ons