Schoon drinkwater is niet vanzelfsprekend

De kwaliteit van kraanwater kan nooit helemaal goed zijn. Er zijn verschillende drinkwaterbedrijven en deze moeten miljoenen mensen van water voorzien. En ik heb het niet eens over leidingen!

De kwaliteit van het water is voor een groot deel meetbaar door middel van een TDS meter. We vertrouwen 100% in onze apparaten. Ze doen wat ze precies moeten doen: alle onzuiverheden uit het water verwijderen.

Geniet van de voordelen

Als je gedestilleerd water voor een tijdje drinkt wil je niet meer terug, want kraanwater smaakt dan vies. De positieve effecten op onze gezondheid en energieniveau zijn in de loop der jaren aanzienlijk merkbaar geweest. Vandaar dat we dit graag met iedereen willen delen.

 

Er zijn veel mensen die al jaren hun water destilleren om te drinken. En niet voor niks blijven ze gedestilleerd water drinken. Nikola Tesla zei: “Alleen een gek zou niet-gedestilleerd water drinken” en Louis Pasteur zei: “We drinken 90% van onze ziekten”. Gedestilleerd water is echt schoon drinkwater!

Wij staan voor écht schoon drinkwater

Wij, Tjerk Pieter en Robin, hebben ons altijd verbaasd over de kwaliteit van ons drinkwater. De afgelopen jaren is de kwaliteit van het drinkwater verbeterd in Nederland, maar welk water je ook test in Nederland, er zit altijd vervuiling in. Dat kan toch anders en beter dachten we.

In januari 2021 namen wij Elixer Water over met het hoofddoel: Meer mensen bewust maken van het Nederlandse drinkwater kwaliteit en de gezondheidsvoordelen van écht schoon drinkwater.

Tjerk Pieter en Robin