Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Vanaf een bedrag boven €50 euro hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij de aankoop van onze destilleerapparaten zijn de verzendkosten gratis. Mocht je iets bestellen voor minder dan €50 euro dan betaal je €5,95 aan verzendkosten voor Nederland en €5,95 voor België. 

LEVERING

Wat is de levertijd?

We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. De levering van je bestelling duurt gemiddeld tussen de 1 a 2 werkdagen. Ons streven is vóór 16:00 uur besteld, morgen in huis. Het kan zijn dat de bestelling wat langer duurt met een vertraging van maximaal 7 werkdagen. We nemen contact met je op als dit het geval is.

Wat als ik niet thuis bent?

Bij ons krijg je een Track & Trace code van DHL. Ben je niet thuis tijdens de eerste aflevering poging, dan wordt je pakket de volgende werkdag geleverd. Mis je de tweede leveringspoging. Geen probleem. Je kan dan je pakket bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt ophalen. Dit  wordt met een briefje in je brievenbus kenbaar gemaakt. Heb je bepaalde wensen, zoals de dag waarop je bestelling wilt ontvangen, dan kan je dit doorgeven in het vak opmerking tijdens het plaatsen van een bestelling.