• MA-VR VOOR 16:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS 🚚
  • GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE €50,- 😀
  • WIJ SCOREN EEN 4.4/5.0 BIJ TRUSTED SHOPS ⭐

Onderhoud

Actieve koolstoffilters

Deze actieve koolstoffilters zijn onderdeel van de Elixer Water destilleerapparaten. Ze gebruikt om de allerlaatste onzuiverheden in het water te verwijderen. lees meer..

19,95

Hoe werken actieve koolstoffilters?

Actieve koolstoffilters plaats je elke maand* eenvoudig in het uitlaatfilter van je waterdestilleerder. Door het uitlaatfilter iets in te drukken komt hij los.

De koolstoffilters worden gebruikt om de allerlaatste onzuiverheden in het water te verwijderen na de destillatie proces.

Deze natuurlijke waterfilters zijn gemaakt van houtskool uit kokosnootschalen en de omhulsel is gemaakt van cellofaan. De actieve koolstoffilters hebben een zeer hoge absorptiecapaciteit.

Deze filters absorberen verontreinigende stoffen zoals bestrijdingsmiddelen en persistente organische stoffen. Actieve kool wordt regelmatig toegepast in allerlei filtratieprocessen en is zeer doeltreffend om ongewenste stoffen uit lucht, gas of water te verwijderen.

Wat klanten zeggen over Elixer Water

Mees
Lees verder
Lekker zuiver water
Daphne
Lees verder
Heel prettig apparaat. Doet wat hij moet doen. Moest wel even wennen aan de smaak van echt water zonder troep. Voor de rest zeker een aanrader.
Mto
Lees verder
netjes vlot met extra kadootje erbij geleverd, erg leuk en verrast. apparaat werkt. ben er blij mee. binnenkort ga ik ook het andere apparaat kopen, alles voor de gezondheid. bedankt
Yvonne
Lees verder
Heerlijk om schoon water te drinken en gebruiken zonder viezigheid dat er nog inzit.
Roww
Lees verder
Geweldig! Ongelofelijk wat er achter blijft na het destilleren van kraanwater. Voel me een stuk gezonder!
Gerda
Lees verder
Prima artikel. Vlot geleverd
Piet
Lees verder
Daar ons vorige distileerapparaat defect was,hebben we direct een nieuwe "luxemodel" gekocht. Het gedistilleerde drinkwater,geeft minder gezondheidproblemen.Mijn vrouw heeft een stuk minder artrose klachten.Toegevoegde mineralen zoals kalk,zijn veelal boosdoeners.
Annemarie
Lees verder
Keurig bedrijf, klantvriendelijk.
Peter
Lees verder
Schrikbarend de drab die achterblijft,wat normaal in je lichaam terecht komt
Previous
Next